Tips and tricks
25 manieren om een shawl te dragen

Leven met aandacht

Beter slapen, minder stress, meer rust in je leven?

Kom dat met ons mee mediteren tijdens onze stiltedagen.

Jij bepaalt zelf hoe vaak je mee komt doen. Geen ervaring vereist.

Tevreden klanten!

Benieuwd wat anderen over Mindthings vinden? Klik dan op onderstaande links:

Mindfulness on high heels?!

Mindfulness en Kleur-, Stijl- en Imago-Advies gaat dat wel samen? Sterker nog, soms wordt mij zelfs de vraag gesteld of Mindfulness wel iets te maken heeft met 'uiterlijk vertoon'.

Naar mijn mening hebben Mindfulness en KSI-advies veel, zo niet alles met elkaar te maken. Weten wat je uit wil stralen, welke (eerste) indruk je wilt maken begint bij voelen wat je uit wil stralen, wie je wil zijn. En dan is de link naar Mindfulness gauw gelegd.

KSI-advies gaat niet over 'uiterlijk vertoon' of het volgen van de mode. Het gaat over het volgen van JEZELF!

Aandacht voor jezelf, aandacht voor wie je wil zijn. Een outfit die bij je past, maar die ook past bij de situatie van dat moment. Dat begint, net als Mindfulness, bij stil staan bij jezelf. 

Natuurlijk, je kunt de laatste mode volgen, net zo slank willen zijn als je vrienden of vriendinnen, meedoen met de rest. Dat is prima, als je er maar gelukkig bij voelt. Daar zou je eens bij kunnen stilstaan.

Sommige mensen kiezen voor gemak, trekken aan wat ze net in hun kast vinden. Als het maar lekker zit. Of als het maar volgens de laatste mode is. Heel goed, maar je outfit bepaalt voor een groot deel ook hoe je die dag in het leven staat.

In bepaalde (werk)situaties is het bijvoorbeeld goed om stevig of juist heel toegankelijk voor de dag te komen en dat ook met je outfit en de kleuren die je draagt, te laten zien.

Blij zijn met je uiterlijk of even een inwendig luchtsprongetje maken nadat je een complimentje over je uiterlijk hebt gekregen, kun je ook voelen in je lijf. Sta je daar wel eens bij stil? 

Geloof het of niet, de kleuren die je draagt, hebben ook een (waarneembare) invloed op je innerlijk. Een dagje wat meer power nodig? Kies dan voor de kleur rood. Staat op een ander moment communicatie op de voorgrond? Dan kies je voor blauw.

Mindfulness is stilstaan bij jezelf, en dus ook bij wat je uitstraalt of wil uitstralen!

"Anything and everything can become our teacher of the moment, reminding us of the possibility of being fully present; the gentle caress of air on our skin, the play of light, the look on someone's face, a passing contraction in the body, a fleeting thought in the mind. Anything. Everything. If it is met in awareness". Jon Kabat-Zinn

Nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van de activiteiten van Mindthings en gratis tips ontvangen om je leven te kleuren? Stuur ons dan een mail.

Bekijk hier onze meest recente tips.

Joy Page

"Dream and give yourself permission to envision a You that you choose to be."

 

Agenda

Vitality Circle, ervaringsgerichte netwerkbijeenkomst, vrijdag 6 juli 2018

Start 8-weken cursus Mindfulness maandag 3 september 2018.

Start individuele Mindfulnesscursus: doorlopend.