Tips and tricks
25 manieren om een shawl te dragen

Leven met aandacht

Beter slapen, minder stress, meer rust in je leven?

Kom dat met ons mee mediteren tijdens onze stiltedagen.

Jij bepaalt zelf hoe vaak je mee komt doen. Geen ervaring vereist.

Tevreden klanten!

Benieuwd wat anderen over Mindthings vinden? Klik dan op onderstaande links:

Er was eens een moeder...

Er was eens een moeder…die iedere ochtend in alle vroegte naar haar werk vertrok, zodat ze lange dagen kon maken en zo al haar werk tot in de puntjes verzorgd af kon krijgen.

Er was eens een moeder…die twee kleine kinderen had en bofte: een man die voor huis en haard zorgde. Een moeder die bofte: zo kon ze lange dagen op haar werk draaien, maar bij het ontbijt was ze er nooit bij en ook het avondeten moest ze regelmatig overslaan.

Er was eens een moeder…die vond dat ze alle ballen in de lucht moest houden. Van zichzelf moest ze niet alleen een succesvolle werkende vrouw, maar ook een ideale moeder, leuke vriendin, attente partner en zorgzaam familielid zijn.

Er was eens een moeder…die op een dag weer ‘lekker vroeg’ naar haar werk vertrok. Haar vijfjarige zoontje had de gewoonte haar ’s morgens in zijn pyamaatje op de stoep voor het huis uit te zwaaien als ze naar haar werk vertrok.

Er was eens een moeder…die nog voordat ze van de oprit af was, al met haar hoofd bij de to-dolijstjes van haar werk was en dus helemaal niet in de gaten had dat ze de buitendeur afsloot terwijl haar zoontje nog op de stoep stond.

Er was eens een moeder…die een half uur later door haar man werd gebeld en zich helemaal niet kon herinneren dat ze haar zoontje had buiten gesloten in haar ijver de ideale werknemer te zijn.

Er was eens een moeder…die zich steeds schuldiger ging voelen en zich realiseerde dat ze geen jongleur was…haar ballen stuiterden één voor een op de grond.

Er was eens een moeder…die steeds meer goede raad van anderen kreeg. Dat ze het rustiger aan moest doen. Maar ze bleef stug volhouden dat er met haar niks aan de hand was. Alleen een beetje moe.

Er was eens een moeder…die opeens door haar hoeven zakte. Er was eens een moeder…die alleen nog maar kon huilen. Er was eens een moeder…die zich afvroeg waarom het zo fout was gegaan, terwijl ze zo haar best had gedaan.

Wat er van die moeder geworden is? Gelukkig! Ze is er nog steeds. Ze heeft geleerd stil te staan tussen al het hollen door. Want hollen, dat doet ze nog steeds. Alleen is ze er zich nu bewust van dat ze aan het hollen is en dat het heerlijk is om stil te staan.

Er is nu een moeder…die kiest. Een moeder die kiest voor haar kinderen, maar ook voor haar werk. Een moeder die kiest voor hobby’s, pyamadagen en jezelf verliezen in boeken. Er is nu een moeder…die af en toe behoorlijk om zichzelf kan lachen.

Nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van de activiteiten van Mindthings en gratis tips ontvangen om je leven te kleuren? Stuur ons dan een mail.

Bekijk hier onze meest recente tips.

Joy Page

"Dream and give yourself permission to envision a You that you choose to be."

 

Agenda

Vitality Circle, ervaringsgerichte netwerkbijeenkomst, vrijdag 6 juli 2018

Start 8-weken cursus Mindfulness maandag 3 september 2018.

Start individuele Mindfulnesscursus: doorlopend.