Mindthings.nl

De Limburger

Interview Wilma Noteborn 27.03.18

 

Over Mindthings

 

Mijn jarenlange werk als gezondheidsvoorlichtster leerde mij hoe moeilijk het soms is voor mensen om hun leven te veranderen. Zelfs al weten ze nog zo goed dat ze niet tevreden zijn over hun huidige leefstijl of dat deze zelfs schadelijke gevolgen kan hebben.

 

Mindthings werd geboren op het moment dat het voor mijzelf belangrijk werd om mijn leven over een andere boeg te gooien en weer blij met mezelf te worden.
 

Ik volgde diverse opleidingen op het gebied van Mindfulness, Acceptance and Commitment Therapy (ACT) en Positieve Psychologie en daarnaast werd ik opgeleid tot Kleur-, Stijl- en Imagocoach. Daarbij ontdekte ik allerlei boeiende raakvlakken.

 

Mindthings leert je aandacht te besteden aan de (kleine) dingen in je leven en biedt je bovendien ‘dingen voor de geest’ om je leven te kleuren.

 

Mindthings werkt samen met schoonheidsspecialistes, visagistes, kappers, kledingwinkels en sieradenmaaksters. Daarnaast verwijzen we je graag door voor een ontspannende of helende massage.


Mindthings is een jong bedrijf, volop in ontwikkeling. Daar waar mogelijk proberen we het milieu te sparen: we reizen met het openbaar vervoer, sturen bestanden en informatie zoveel mogelijk digitaal toe en ons drukwerk wordt gemaakt in een drukkerij waar patienten met psychische problemen weer een zinvolle dagbesteding vinden.


Artikel in SIMSARA, mei 2016

In mei 2016 schreef ik een artikel in SIMSARA over mijn ervaringen tijdens een 7-daagse stilteretraite bij Johan Tinge in Denekamp (december 2015).

Lees meer over ons in de Reis van de Heldin (vanaf slide 32)
Wilma Noteborn

       

"Ik haal het beste uit jou, door het beste van mezelf te geven."

Flow

In 2014 waren we 1 van de 10 Mindfulnesstrainers in Nederland die door het tijdschrift Flow Magazine werden geselecteerd om zich voor te stellen in hun Mindfulness-special.