Ervaringen van onze klanten met Coaching
Zaadjes

In de coaching planten we zaadjes die je vervolgens zelf tot groei kunt laten komen.

Dit vinden onze klanten

Ik voelde me al een tijdje niet meer zo goed, maar ik ging door met mijn drukke baan, veel reizen en een druk sociaal leven. Steeds vaker werd ik geconfronteerd met allerlei vreemde gezondheidsklachten. Toen kwam de beruchte datum in maart dat mijn lichaam helemaal over zijn toeren was en eenvoudigweg niet meer kon. De bekende man met de hamer. Ik werd geconfronteerd met een burnout die totaal onverwacht kwam. Toen is een moeilijke maar ook life-changing periode begonnen. Via een vriendin kwam ik in contact met Wilma. Een lieve dame die mij begreep en me begeleid heeft in deze moeilijke periode. Ik heb een cursus mindfulness bij haar gevolgd en 1-op-1 coaching. Zij heeft me geleerd in het hier en nu te blijven, mijn denkwijze en patronen te veranderen en voor mezelf te leren zorgen. Ze is super lief, zeer begripvol maar pusht op de juiste momenten om buiten je comfortzone te gaan. Bij alles wat je leert en doet laat zij je volledig in je waarde. Met behulp van Wilma heb ik grote stappen gemaakt en ik ben haar gewoonweg enorm dankbaar dat ze me heeft geholpen.

Voor- en nameting coachingstraject 10 sessies

Amber, coachée maart - december 2017

Voor ik aan het traject bij Mindthings begon, wilde ik mijn ‘negatieve’  emoties het liefst uit de weg gaan. Dit werkte natuurlijk niet. Dingen in mijn leven stagneerden, ik had soms last van paniekaanvallen en kwam niet meer vooruit zoals ik dat zou willen.

Met behulp van ACT, maar vooral met haar aanwezigheid, heeft Wilma mij op prettige, lichte maar vooral zeer effectieve wijze begeleid in het aangaan van en omgaan met de lastigere stukken in mij zelf. De combinatie van mindfulness en tegelijkertijd hele down to earth oefeningen vond ik aan het begin soms even wennen, maar uiteindelijk heel prettig. Gaandeweg raakte ik vertrouwder met mijn palet aan emoties  en ervaarde ik dat het niet nodig is om ze weg te stoppen. Dit heeft ruimte en rust gegeven, ik heb geen paniekaanvallen meer en de dingen in mijn leven weer zijn gaan stromen. 

Astra, coachee 2016 - 2017

ACT coaching?  Een investering in mezelf!

De reden dat ik het coachingstraject bij Wilma Noteborn ben gaan volgen, kwam voort uit het feit dat ik eigenlijk het idee had dat ik niet het beste uit mezelf haalde. Wel zorgzaam zijn voor de ander maar niet zorgen voor mezelf. Ook leven vanuit mijn hoofd was dagelijkse kost. En wat is werkelijk belangrijk voor mij? Ik vond dat het nu tijd werd om voor mezelf te gaan zorgen, maar hoe?

Wilma nam me stap voor stap mee in het ACT coachingstraject. ACT bestaat uit verschillende onderdelen die je gaat doorlopen met bijbehorende huiswerkopdrachten. De opdrachten kosten wat vrije tijd maar heb ik gezien als een investering in mezelf. Achteraf voor mij ook een traject dat in het teken stond van “ervaren”.

Door het maken van de opdrachten werd me al snel duidelijk dat een mens veel gedachten, overtuigingen heeft die vaak als waarheid beschouwd worden. Maar is dit ook werkelijk de waarheid? Deze ervaring is tot op heden voor mij nog steeds belangrijk.

ACT liet mij ook ervaren dat ik dagelijks allerlei keuzes kan maken die voor mij belangrijk zijn maar waar mijn verstand mij van tegenhoudt. Waarom doet mijn verstand dat eigenlijk? Ik leerde door het maken van de opdrachten om te ervaren dat ik ruimte mag maken voor mezelf. Dit geeft me nog steeds een prettig positief gevoel over mezelf. Het zorgt er ook voor dat ik veel meer dan voorheen buiten mijn grenzen durf te stappen.

Wat zijn mijn waarden en wat is het doel in mijn leven, waren vragen waar ik ook over ging nadenken evenals nadenken over een plan van aanpak voor in de toekomst. Het maken van een Visionary board heeft me daarbij geholpen en dit herinnert me nog dagelijks aan wat ik belangrijk vind.

De coaching door Wilma Noteborn heb ik als erg prettig ervaren. Ze heeft een rustige manier van werken. Haar grote  kennis op het gebied van ACT past ze goed toe en hielp mij stap voor stap door de voor mij soms lastige opdrachten heen. 

Natuurlijk ben ik nog niet daar waar ik graag wil zijn maar Wilma heeft me op weg geholpen om zelf verder te kunnen gaan. Ik kan terugkijken op een waardevolle periode in mijn leven. 

ACT coaching?  Een aanrader voor iedereen!

C. uit Maastricht, coachee 2014-2015 

Kleur en Stijl

Bekijk hier de reacties van klanten over ons Kleur- en Stijladvies.

Mindfulness

Bekijk hier de ervaringen van onze klanten met Mindfulness.