Mindthings.nl

Seizoenstypes

            

Kleur Advies

      

De kleuren die we in onze kleding dragen, zorgen ervoor dat we ons mooi en zelfverzekerd voelen. Met de juiste kleuren straal je uit wie je bent. Kies jij veiligheidshalve ook altijd voor dezelfde kleuren? Ben je benieuwd welke kleuren het beste uit jezelf naar voren halen? En hoe je lichaamsdelen waar je minder tevreden over bent, kunt camoufleren?

 

Het voornaamste bij een kleurenanalyse is te bepalen of je een warm of koel seizoenstype bent. Je haarkleur, make-up en accessoires kun je aan de hand van deze analyse afstemmen tot een mooi en evenwichtig geheel.

 

Het volgende onderdeel van een kleurenanalyse is het bepalen van je seizoenstype. Er zijn 4 verschillende kleurentypes: lente, zomer, winter en herfst. Na een analyse van je seizoenstype, wordt bepaald welke basis- en accentkleuren binnen jouw seizoenspalet je zullen doen stralen.

 

Tot slot krijg je uitleg over kledingsstijl en kleurcontrasten die aansluiten bij jouw seizoenstype. Een kleurenpasje behorend bij je eigen seizoenstype, helpt je om bij het shoppen de juiste kleuraccenten te vinden.

 

Benieuwd hoe een kleurenanalyse verloopt?  Bekijk de snel video.

 

KSI Advies  Stijl en Imago Advies


 

Kleur Analyse

Wassily Kandinsky

"Over het algemeen is de kleur dus een middel om directe invloed op de ziel mee uit te oefenen." 

Aanbod

Mindthings verzorgt homeparty's, workshops voor particulieren en bedrijven, en individueel advies.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en een offerte op maat.


Locatie

De workshops en individuele analyses kunnen op iedere gewenste locatie plaatsvinden.

Mindthings werkt samen met Kledingwinkel VanDaan in Maastricht. Hun prachtige locatie aan het Keizer Karelplein te Maastricht biedt niet alleen een mooie groepsruimte, maar ook gelegenheid om (vrijblijvend) hun collectie te bekijken onder begeleiding van Mindthings.

Informeer naar de mogelijkheden!