Mindthings.nl

Gianni Versace

"Don’t be into trends. Don’t make fashion own you, but decide what you are, what you want to express by the way you dress and the way you live."

Kadobon

Op zoek naar een bijzonder en persoonlijk kado? Geef dan een bon voor een Kleur-  en/of Stijl-advies kado. Kadobonnen voor ieder bedrag zijn mogelijk.

Kleur-, Stijl- en Imago-advies

De kleuren en kleding die we dragen, hebben een belangrijke invloed. Niet alleen bepalen ze de (eerste) indruk die we op mensen maken, maar ook hoe we ons voelen. Ze benadrukken onze sterke kanten. Kleuren die passen bij onze haar-, oog- en huidkleur beïnvloeden daarnaast ook ons innerlijk. Op die manier vormen kleur, -kleding en onze persoonlijke kenmerken een op elkaar afgestemd geheel en kun je echt laten zien wie je bent.

Mindthings biedt je een totaalpakket aan kleur-, stijl- en imago-advies. Doel is steeds het beste van je zelf naar voren te halen. Daarbij gaan we altijd uit van jouw persoonlijke levenssituatie, de eisen die je persoonlijk en professioneel gezien aan je uiterlijk en kleding stelt. Een advies wordt volledig voor jou op maat gemaakt en voldoet aan jouw persoonlijke wensen.


Ons aanbod maken we desgewenst compleet met een make-up advies van een visagiste van Arte de Belleza Maastricht.


Mindthings biedt workshops, lezingen en individuele analyses.


Voor bedrijven die verzekerd willen zijn van medewerkers die qua uiterlijk en kleding voldoen aan de visie van het bedrijf, biedt Mindthings een uitgebreid pakket aan bedrijfscoaching. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.


Bekijk hier ons prijsoverzicht.


Kleur
    Stijl en Imago Advies

Seizoenstypes

            

 

Tips and tricks

25 manieren om een shawl te dragen en andere handige en goedkope tips and tricks om het beste uit jezelf te halen.