Mindthings.nl

Coco Chanel

"Fashion fades, only style remains the same."

Locatie

De workshops en individuele analyses kunnen op iedere gewenste locatie plaatsvinden.

Mindthings werkt samen met Kledingwinkel VanDaan in Maastricht. Hun prachtige locatie aan het Keizer Karelplein te Maastricht biedt niet alleen een mooie groepsruimte, maar ook gelegenheid om (vrijblijvend) hun collectie te bekijken onder begeleiding van Mindthings.

Informeer naar de mogelijkheden!

Stijl en Imago Advies

Als kledingkleur en –stijl in harmonie zijn, kom je op je voordeligst voor de dag en zal de indruk die je op mensen maakt, altijd overeenstemmen met hoe je wilt overkomen.


Een stijladvies geeft je concrete handvatten om jouw kledingstijl volledig aan te passen aan jouw individuele privé- en werksituatie.


De stijlanalyse begint met een opmeting van jouw gezichtsvorm en figuur. Vervolgens krijg je een advies op maat voor jouw gezichtsvorm en figuurtype.

 

Aan een stijladvies gaat in het ideale geval een kleurenanalyse vooraf. Je primaire kledingstijl wordt namelijk altijd bepaald door jouw seizoenstype.


Het advies bestaat uit een kleuradvies, uitleg over de belijning (prints, stofkeuze, kledingvorm, binnennaden en plooien, etc), die de sterke punten van je figuur benadrukken. Ook krijg je concrete tips om lichaamsdelen waar je minder tevreden over bent, te camoufleren. Met behulp van optische illusies leer je daarnaast hoe je bijvoorbeeld langer of slanker kunt lijken.

 

Onderdeel van je stijladvies zijn ook concrete tips over accessoires, haarkleuring en make-up.

 

Je kunt kiezen voor één of meerdere individuele sessies, maar ook voor gastlessen of workshops.

 

Binnenkort een sollicitatiegesprek, belangrijk overleg of een drukbezochte presentatie. Mindthings bereidt je hierop voor met kleur- en stijladvies, houdingadvies en uitleg over presentatietechnieken.

 

 

Figuuropmeting

    

Aanbod

Mindthings verzorgt homeparty's, workshops voor particulieren en bedrijven, en individueel advies.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en een offerte op maat.